Linda
Jørgensen

Skincare therapist / Founder of Nordic Formula

Jeg er gründer, forretningskvinne og profesjonell terapeut innen avansert hud- og kroppspleie. Som gründer etablerte jeg FACE IT i 1999 – den første moderne kjeden av hudpleieklinikker i Oslo Vest, Asker og Bærum. Selskapet hadde 10 år senere totalt 6 avdelinger og solgt til et større selskap innenfor skjønnhetsbransjen.

Jeg har gjennom 20 år jobbet med konseptutvikling og produktutvikling innen hudpleiebransjen. I senere tid har jeg utviklet både salonger og produktserier som rådgiver og vært faglig konsulent.

I 2012 etablerte jeg en eksklusiv klinikk, Blue, på Frogner i Oslo, med fokus på avanserte hudbehandlinger, privat oppfølging og fokus på hudhelse.

Som profesjonell hud- og kroppsterapeut har jeg spesialisert meg på behandling av problemhud og hudforyngelse. Hudforbedrende produkter, ingrediensteknologi og innovasjon av produkter har alltid vært et viktig fokus i mitt yrke.

Det å skape en egen serie har vært en drøm lenge. Det har vært viktig for meg å bruke tid til å få frem en unik formula både i forhold til sine ingredienser og de tester og studier som er utført slik at kremen vil gjøre en forskjell på huden. Jeg er utrolig stolt over å kunne lansere Nordic Formula med sitt første produkt Advanced Face Repair.

GENERELLE HENVENDELSER:

info@nordicformula.no eller benytt KONTAKTSKJEMAET